“Met een gift voor een ID-bewijs kon de schuldenregeling worden gestart”

Op donderdag 30 maart 2017 van 15.30 tot 18.00 uur
houden wij onze  jaarbijeenkomst

Inloop: 15.30 uur
start programma: om 15.45 uur
Locatie: Synagoge, Folkingestraat 60 te Groningen

Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij de werkzaamheden van SUN Groningen het afgelopen jaar en besteden we in het bijzonder aandacht aan de aangegane samenwerking met het Hazewinkelfonds. De heer Hazewinkel zal  op de reden van de samenwerking ingaan.

De provincie Groningen heeft de start van SUN Groningen ondersteund. Het belang wordt onderstreept door de aanwezigheid bij de jaarbijeenkomst van René Paas, Commissaris van de Koning in Groningen. Hij zal op zijn eigen wijze een bijdrage verzorgen.

Eelco van Es en Ernst Ottens in de hoedanigheid van respectievelijk stagiair filosofie en vrijwilliger zullen u confronteren met hun kijk op het werkveld.

Met een gift voor een ID-bewijs kon de schuldenregeling worden gestart. SUN Groningen heeft een onderzoek laten doen naar wat een, soms relatief kleine, gift kan opleveren. De uitkomst van dit onderzoek zal worden gepresenteerd door Bert van Putten, directeur KWIZ.

De middag wordt muzikaal omlijst door Bert Hadders en onder het genot van een drankje wordt de middag afgesloten.

Wij hopen u op 30 maart 2017 te zien.

U kunt zich opgeven voor onze bijeenkomst via sun@groningen.nl tot 23 maart 2017. De Synagoge ligt op zeven wandelminuten van het hoofdstation en vlakbij zijn twee parkeergarages.

Namens het bestuur van SUN Groningen

Kundien van Loo

Bureauhoofd SUN Groningen

Recente berichten

Type uw zoekwoord en druk op enter