Graag wil ik mij even voorstellen als nieuw bestuurslid van SUN Groningen en Drenthe.

Mijn naam is Frits van der Heide geboren in 1946 te Groningen. Heel mijn leven woon ik in Groningen om precies te zijn in de wijk Oosterhoogebrug (vroeger gemeente Noorddijk). In 1973 heb ik het supermarkt bedrijf van mijn vader overgenomen eerst als Spar en later als zelfstandig franchisenemer van Albert Heijn. Het zelfstandig ondernemerschap heb ik altijd hoog in het vaandel gehad. De wijk Oosterhoogebrug heeft zich door de jaren heen fors uitgebreid en daar heb ik van mogen profiteren. Na vele verbouwingen staat er nu aan de Rijksweg 16 een supermarkt van 2400 m2 welke werk biedt aan ongeveer 120 medewerkers een mix van full- en parttime. Mijn twee zonen hebben het bedrijf in 2002 van mij overgenomen en in 2008 hebben ze een tweede AH-supermarkt aan de Rijksweg 129A overgenomen.

Naast mijn werkzaamheden in het bedrijf ben ik 8 jaren voorzitter geweest van de landelijke vereniging van Albert Heijn franchisenemers en vervolgens nog 8 jaar als voorzitter van de VBNO (vereniging bedrijven Noord Oost) en medeoprichter van Het Fonds Ondernemend Groningen. Mijn hobby’s zijn schaatsen op natuurijs, zeilen en golfen.

Elly Pastoor heeft mij benaderd om aan het bestuur van SUN Groningen en Drenthe deel te nemen. Daar heb ik ja tegen gezegd op voorwaarde dat het niet te veel tijd in beslag zal nemen. Het is ook wel genieten van dat alles mag en niets meer hoeft.

Tot slot ik ben maatschappelijk erg betrokken mag ik misschien van mezelf wel zeggen.

Recente berichten

Type uw zoekwoord en druk op enter

Emmaplein foundation